Dzięki za info :kwiatek: niewiedziałam, że nie mogę kłaść kobyłki poniżej 20% energii 😵 Apropo pastwisk to jak będzie 100% quality mogę wypuszczać dopiero...?
Co powiesz na GA za Golden Spurs albo Daphne Laurs ?? 😉
[quote author=aleqsandra link=topic=1802.msg442872#msg442872 date=1263658791] mam GA do opylenia 🙂
Co powiesz na GA za Golden Spurs albo Daphne Laurs ?? 😉
no słyszałam właśnie o tym ,,bez ograniczeń'' ale zżera mi energie jak coś robie i nie mogę tego robić bez ograniczeń tylko do 24😲0 czasu howrse 🙁 wytłumaczcie mi dokładnie o co w tym biega , w co klikacie i jak rozumiecie to ,,bez ograniczeń''
czyli że mam użyć agiging pionts ? to zupełnie tak jakbym tego nie miała ! nie czaje 🤔 może są jakieś skutki uboczne ? czy chodzi o to że koń ciągle ma ten sam wiek ale żeby dalej móc go trenować muszę czekać do następnego dnia ? Nie dodałam samego MA tylko Nyx Pack w którym jak wiadomo było MA, i klapa . Czy koń powinien się jakoś przy tym postarzeć ? Bo przeczytałem coś że koń dorasta do 30 lat. Ale nie jestem pewna czy o to chodziło w każdym razie mój kon ma 4...
Tak. MA to tak jak aiging point. Aigingujesz konia bez użycia Aiging Pointów. Czy to tak trudno zrozumieć? Możesz sobie dzięki temu wytrenować konia w jeden dzień.
Działa jak aiging point, koń się starzeje tak sao. A konia ozesz trenować do 25 roku życia (lessons) Po 25 roku życia skillsy się zmniejszają wraz ze zdrowie.
Ja mam 3, jedno swoje i dwa odstąpione. Na początku miałam 3 odstąpione, przesłałam bm i jedno wykasowałam. Miałam tak jeszcze zrobić z drugim kontem, by docelowo zostały mi dwa, bo u mnie jest ponad 100 koni i "obrobienie" tego zajmuje trochę czasu, a 3 konta to już w ogóle.
ehh 100 koni mogłabym mieć ważne żeby mi się tak komp nie zacinał!! na moim jednego konia robię tyle co 10 w kafejce internetowej ;P A mam ich 12 + 6 z drugiego konta i 3 z trzeciego. Łącznie 21 koni 🤣 co prawda mało w porównaniu z waszymi osiągnięciami ale nie spieszy mi się jak na razie przynajmniej do tego czasu kiedy w końcu mój komp będzie miał sformatowany dysk 😀
A ja mam 3 konta, bo się 'zagalopowałam' xD Ale usuwam jedno 🙂 Niestety nie ma się czym narazie chwalić... Całe 5 koni na jednym koncie 😂 Na 4 źróbki urodziły mi się 3 ogierki 👿
Ile to czasu zajmuje takie "obrobienie" 100 koni? Chyba caly dzien 🙂
Na obecną chwilę mam 109 koni, wczoraj było jeszcze 116. A zrobienie wszystkiego to ponad godzinę. Dziś jak będę to dokładnie policzę ile czasu to zajmuje.